tartak
tartak написав:
Наша пісня таж сама(говорили балакали ,сіли та обвалилися)не ділом,а словом-місто,область не поможуть-говорити багато можна,вже 10років говорять!це команда Рубая,не хай іі передасть,людям які хочуть і можуть!(за любов до Ниви!або тягни сам Ниву і не стогніть!
Kapanadze написав:
Ігорчик, не будь дуже розумний!!!
Alternatuvnuy hlopec - огого!!! - з цих моїх слів понятно шо я тоже прікалуюсь!!!!!!!!!!!! Чи ти думаєш шо тільки ти пріколи шариш???
P.S. "Мля, це піпец))))))))))) Капанадзе, ти хоть нік свій поміняй і не позор прізвища братів!!! Нє, ну це...)))))))))" Аце вже образа.... Ти хоть тих братів бачив, синок???? Забери свою фразу про нік братів назад!!!:green:
Kapanadze написав:Ти клоун, не займайся єрундою, я тебе прошу... Капанадзе мля))))) Кака, а не Капанадзе)))
Ігорчик, не будь дуже розумний!!!
Alternatuvnuy hlopec - огого!!! - з цих моїх слів понятно шо я тоже прікалуюсь!!!!!!!!!!!! Чи ти думаєш шо тільки ти пріколи шариш???
P.S. "Мля, це піпец))))))))))) Капанадзе, ти хоть нік свій поміняй і не позор прізвища братів!!! Нє, ну це...)))))))))" Аце вже образа.... Ти хоть тих братів бачив, синок???? Забери свою фразу про нік братів назад!!!:green: