18 January 2008, 22:08
доводжу до твого відома що коли ми перед матчем з таврією збирались - ти і Вова просто болт забили- з цього все і почалося
Якщо робота не є для тебе об"єктивною причиною пропустити ОДИН
збір тоді так - вважай шо ми забили болт.
те що ти робив ти робив не для нас - однозначно!!!!
Поставте собі кожен запитання, це до людей з яких сектор почався - "що я роблю на секторі". Якщо відповідь буде "Я це роблю заради інших" - раджу задуматись. Да КОЖЕН з нас там був чи є, тому що в нього є щось особисте пов"язане з цим. І ти не виключення, не обманюй себе.
просто так як сталось -вибач -але відбивати людей з сектора таким методом -мінімум неповага до нас всіх
Знаєш.. весь свій час на секторі я офігівав наскільки ви вважали мене великим авторитетом. Всі дискусії мої з Ігором - Ігор мене звинувачував що я заставляю людей ставати на свою сторону, з тобою - це саме. Вам не здається шо ви ж мене переоцінюєте?? Як я можу ВІДБИВАТИ людей з сектора??? Я хоч когось, хоч одним словом загітував не йти не сектор????
надіємось не всі люди з секти вирішили завязати з фан - сектором
Звинувачення в членстві в секті - це неповага до мене особиста. Тому з чистим серцем кажу - НАХ.У.Й. І думайте шо говорити на відкритих інтернет ресурсах, які читають посторонні люди, багато з яких мої знайомі. Тому ше раз кажу - ДУМАЙТЕ шо можна говорити, а чим можна образити.
І накінець моє заключне слово... Я непожалію про жоден момент проведений на секторі. Я любив і получав задоволення від кожної секунди там, а кожен з шести виїздів назавжди осів в моїй пам"яті. Особливо я радий знайомству з 6 людьми з яких починався сектор - Shatsia, Ihor, Rom4yk, AnKov, Vovan, YuRa. Багато до нас хороших примкнуло після того - проте та шістка буде мені завжди дуже дорога. Але прийшов момент коли я втратив нитку кайфу від фанатіння, шизи. Вирішив в міжсезоння подумати, чи варто тоді продовжувати.. подумав, рішив неварто.. Зразу про це ж сказав.. тепер жалію - треба було піти тихо. Не було би таких "пінків" в спину.
Повірте - важко читати звинувачення в нічому від людей, яких я непросто вважаю за "пацанів з якими я шизів колись", а своїми друзями. тому що би там що хто з вас про мене не думав і не казав - успіху вам. І в розвитку шизи, і в інших сферах... Може всьо дуже лірично сказано як для фаната - але це те, по що я думаю. А ви вже думайте пор мене що завгодно